Isporuka

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem tonerionline.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od tri radna dana od prijema porudžbine, kurirskom službom PostExpress, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

 

U saradnji sa kurirskom službom omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 6.000 dinara. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje prema važećem cenovniku kurirske službe koji možete videti klikom na ovaj link.

 

Naš službenik će vas kontaktirati pre isporuke. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 19 h. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Prema pravilima kurirske službe, u slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 0112546534 ili putem e-mail adrese info@tonerionline.rs.

 

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.
 

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.